Backstreet Boys, 6 Juli 2014, BST Hyde Park London

Eftersom BST (British Summer Time) är någon slags festival i Hyde Park och vi såg både Backstreet Boys och McBusted där direkt efter varandra får det bli två olika blogginlägg. Resterande band (Diversity, The Vamps och Scouting for Girls) kollade vi inte desto mer på så det får räcka med att jag nyss nämnde dem.

Vi stod i fållan för Premier View vilket innebar att vi hade helt ok platser. Vi kunde komma och gå som vi ville men när det var dags för Backstreet Boys försökte vi såklart komma så nära scenen det gick. Vi hamnade på första och andra raden från en gång som McBusted senare använde men kanske 15 rader bak från själva scenen. Hade såklart hoppats på bättre men är man slapp och inte köar får man ju ta vad som erbjuds. Dessutom såg vi faktiskt riktigt bra så länge solen var framme. Tyvärr började det störtregna mitt i och då fälldes ett flertal paraplyer upp och blockerade sikten.

P1080039P1080045Killarna hade en timme till sitt förfogande vilket såklart gjorde att de kortade ner setlisten en aning sen sist när jag såg dem på Hovet. Jag antar att det var lite av ett publikfrieri att mestadels plocka bort nyare låtar men jag hade gärna hört i alla fall Show ’em what you’re made of. Men självfallet var de grymma i alla fall! Det är ju faktiskt skitkul att se alla gamla danser och höra gamla favoriter också.

P1080069Vid ett tillfälle kom James från McBusted ut på scenen och sjöng tillsammans med dem och då vart det liv på publiken! Även om jag var där främst för Backstreet Boys så blev det väldigt uppenbart att de flesta andra inte var det.

P1080077Allt som allt var det såklart jättebra men påminn mig gärna att det här var första och sista gången jag åkte utomlands för att se ett band som inte var huvudakten. Skitkul, men tyvärr inte riktigt värt det.

P1080089

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>