One Direction, 13 juni 2014, Friends Arena

Jag älskar pojkband!

Som en vis man (nåja, man i alla fall, Steve Levitt heter han) sa en gång – ”I’m not in to the polite clapping along”. Det är inte jag heller och det passar väl inte jättebra ihop med när jag går och ser tex Il Divo eller Josh Groban för det bästa med en konsert är när den är precis som det var igår. När alla står upp och dansar och hoppar trots att de har sittplatser samtidigt som det skriks så att man får ont i både hals och öron. SÅ ska en konsert vara och just nu är nog One Direction-fansen bäst på just det.

P1070837Konserten hade ett rasande tempo och innan de gick av scenen just före encoren hade de inte gått av scenen en sekund. Inga klädbyten eller någonting. Men det kanske inte behövs när man inte är ett typiskt pojkband. Sist saknade jag ju det där typiska lite grann, matchande kläder, fula danser etc. men nu när jag visste vad jag hade att förvänta mig var det ju faktiskt hur bra som helst ändå. Faktum är att även om vi inte är 15 längre (och antagligen hade dragit upp medelåldern där inne en del om det inte vore för alla föräldrar som var där med sina barn) så är de ju faktiskt grymt bra! Ju mer jag lyssnat på dem desto mer har jag insett hur bra låtar de har och det blandat med den här publiken kan inte bli annat än bra. Jag kan visserligen tycka att Zayn verkade lite uttråkad men det gjorde faktiskt inte så mycket.

P1070879P1070881Det fanns dock två saker jag inte var överförtjust i, men inget av det var One Directions fel. Det ena var vädret. Satan vad kallt det var! Mellan förbandet och One Direction gick vi till och med och köpte oss en varsin kopp te för att hålla värmen. Sen när konserten drog igång var det lättare att hålla sig varm men taket hade gärna fått varit stängt. Det andra var ljudet. Men det börjar väl bli allmänt känt att ljudet är sisådär inne på Friends?

P1070902

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>