Robbie Williams, 15 maj 2014, Globen

Swings both ways live.

I torsdags var det fjärde gången jag såg Robbie Williams live (första, andra och tredje gången kan ni hitta här). Att det skulle bli en lite annorlunda show den här gången var ju ganska uppenbart med tanke på hans senaste album men det verkade ändå som att många i publiken inte hade förstått det och väntade sig en typisk Robbie-konsert. Trist för dem. Jag tyckte däremot att det var grymt bra (men han kan i och för sig få återgå till det vanliga nu)! Fanns inte en enda låt under konserten jag inte gillade men favoriterna var nog Swing Supreme, Mr Bojangels, I Wanna Be Like You (där han var utklädd till apa) och Noone Likes a Fat Popstar (där han flög ovanför scenen i en fatsuit). Coolt också att hans pappa kom in på scen och sjöng en låt!

P1070525P1070557P1070599P1070624Det fanns däremot en sak jag inte gillade, och det hade ingenting med Robbie att göra. Våra platser. Dels hade jag fått för mig att vi skulle sitta en sektion närmare än vad vi gjorde. Men påminn mig att aldrig igen köpa en sittplats på sektion A9 plats 10 (oavsett rad). Jag satt alltså precis bredvid den mest använda trappan ner på parketten och missade därför delar av showen för att folk på parkett för det första inte kunde komma i tid och för det andra inte kunde hålla sig nere på parkett när de väl tagit sig dit.

P1070656P1070665P1070684P1070702

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>