Annorlunda åldersnoja

Min sista kväll som 27-åring.

Jag och Simon blev tillsammans i oktober 2007. Jag var då 21 år och likaså Simon. Det dröjde (faktiskt) inte jättelänge innan vi började prata barn. Vi hade en plan om att vi båda skulle ha fasta jobb, vi skulle ha flyttat ner till Stockholm och den ultimata ”bli-föräldrar-för-första-gången-åldern” sa vi var 27. Sen dess har det hela tiden varit målet. När vi är 27 ska vi bli föräldrar. Och livet traskade på, vi hann bli 26 och jag blev gravid. Vårt barn skulle födas bara någon vecka efter min 27-årsdag och jag var, förutom tanken på att vi skulle bli föräldrar, löjligt glad att planen höll sig. Vi skulle bli föräldrar när vi var 27.

Men som ni vet blev det inte så och imorgon fyller jag 28. Det kan tyckas att det inte är någon stor grej, egentligen spelar det ju ingen som helst roll hur gamla vi är när det blir vår tur. Trots det har det idag smugit sig på en annorlunda åldersnoja. I övrigt gör det mig inget att jag blir äldre men bara av den anledningen, av att vi trodde att man kunde planera, så känner jag mig inte alls färdig med 27. Jag vill stanna här tills det är vår tur. Tills vi i alla fall har någon inneboende i min mage.

20140516-204544.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Annorlunda åldersnoja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>