VIP + Soundcheck på Backstreet Boys

Äntligen har bilderna tillsammans med Backstreet Boys kommit upp! Jag vann ju en tävling att få träffa dem innan deras konsert på Hovet för ungefär en och en halv vecka sedan, en träff som visade sig innebära Silver VIP. Jag hade redan innan köpt Brons VIP som innebär att man får se soundchecken men i och med att vi nu hade Silver istället fick vi alltså träffa dem.

P1070137Soundchecken var helt underbar! De sjöng några låtar, bland annat Trust Me som inte ens skulle vara med på konserten, och sedan fick några VIPs ställa frågor till dem. De kanske höll på i någonstans runt 20-30 minuter och det var så värt pengarna, Brons är helt klart något jag kan tänka mig att köpa igen. Vilken upplevelse!

P1070144P1070157P1070162P1070171P1070177Sen var det alltså dags att träffa dem. Det bildades en lång kö med först alla Platinum VIPs, sen alla Guld och sist vi med Silver. Nu ska jag inte låta allt för bitter för jag är trots allt jätteglad att jag vann men jag tycker det var lite tråkigt med just Silver eftersom det innebär att man fick fotas med dem tillsammans med andra istället för själv. Alltså ingenting jag skulle lägga pengarna på. Så om jag köper VIP till Backstreet Boys igen kommer det garanterat att vara Guld eller bara Brons (dvs bara soundcheck, ingen träff eftersom jag ju uppenbarligen kan träffa dem ändå). Men det var kul så jag klagar absolut inte. Vi fick kramar av alla fem, jag hörde inte vad Kevin sa (tror det var något så enkelt som ”how are you?”) och jag fick stå bredvid min favorit, AJ.

vipMen eftersom de två som tog bild samtidigt som mig och Jossi ställde sig på ena kanten tänker jag vara så ful att jag sparar bilden så här istället…

vip - Kopia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>