Backstreet Boys, 13 Mars 2014, Hovet

Igår var alltså dagen då jag för fjärde gången hade äran att se Backstreet Boys live och jag längtar redan till nästa gång! Jag vet inte hur många gånger jag idag har fått stoppa mig själv från att spontanköpa en konsertbiljett till Scandinavium och en tågbiljett ner till Göteborg. Jag hade visserligen inte förväntat mig något annat men det var så sjukt jäkla bra! När ska jag egentligen lära mig att en konsert aldrig räcker?

P1070230P1070275Favoritlåtarna under kvällen var alltså Larger than life, Everybody, In a world like this, Permanent stain, As long as you love me, All I have to give och 10 000 promises. Tror jag. Eller så alla. Det funkar det med. Men jag älskar ju deras lite halvfula danser och jag älskar nog nästan mer än något annat att klappa i takt till In a world like this. Jag brukar liksom från hålla mig från att göra det när jag sitter på pendeltåget så igår såg jag till att klappa som aldrig förr, liksom ta tillfället i akt!

P1070292Welcome Home-lapparna vi höll upp i As long as you love me

P1070314P1070375Kul såklart också att både lillasyster (som fick följa med som min tävlingskompis på VIPen som jag får skriva om när jag har bilden med killarna som togs där) och lillebror (som fick biljetterna vi vann i tävlingen eftersom jag och syrran redan hade bättre platser än så) gillade konserten.

P1070405P1070443Men sen undrar jag fortfarande varför jag inte hade ståplats. Nog för att jag blivit bekväm av att gå på konserter med endast sittplatser i Brittland men man vill ju vara med i gemenskapen där nere på golvet!

P1070491

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>