Michael Bublé, 23 Februari 2014, Globen

P1060988I söndagskväll var jag och Simon på Globen och såg Michael Bublé. Som alltid var han helt fantastisk men om jag ska jämföra det med hans senaste turné var det tyvärr inte riktigt lika bra. Det var nog egentligen början, förutom andra låten som var Haven’t met you yet, som var lite seg. Jag vet inte om det var Michaels, setlistens eller publikens fel men det tog liksom några låtar innan allt riktigt kom igång. Jag säger som ”han med håret” (för er som vet vem han är) ”I’m not into the polite claping along”. Jag gillar när publiken skriker, hoppar och dansar. Bara för att man har sittplats behöver det inte betyda att man ska sitta. Däremot får man mer än gärna hålla sig på sin egen plats, men jag återkommer till det.

P1070008Men konserten blev bara bättre och bättre ju längre den pågick och mot slutet var det så bra att jag aldrig ville att det skulle ta slut! Bäst var helt klart It’s a beautiful day men jag älskade även A song for you, Home, Everything och Cry me a river. Några tanter på tåget hem var dock inte alls så förtjusta i hans egna låtar utan hyllade honom verkligen för att han sjöng ”gamla fina bitar”.

P1070027Jag måste dock rikta lite kritik till Globen/vakterna. Om jag har sett till att vara jäkligt snabb vid biljettsläppet, betalat för de dyraste biljetterna och fått rad två på parketten, då vill jag mer än gärna faktiskt ha rad två på parketten också. Jag vill inte att tillräckligt många personer för att bilda 3-4 rader framför första raden ska få komma fram och ställa sig framför mig utan att någon ser till att skicka tillbaka dem till sina egna platser. Ni får liksom bestämma er om det ska vara förutbestämda platser eller inte!

P1070036P1070089

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>