Shane Filan, 21 Februari 2014, Birmingham Symphony Hall

Jag var inte lika nervös innan den här konserten. Det vanliga pirret inför att se en konsert fanns såklart där men det där fruktansvärda från kvällen innan slapp jag. Vi hade nästan lika bra platser som kvällen innan, fortfarande tredje raden på parketten men lite längre ifrån mitten. För konserten i sig spelar det ju faktiskt ingen större roll var man sitter/står men när artisten i fråga, i det här fallet Shane, ser en och vår svenska flagga gör det ju faktiskt att det hela blir lite lite bättre. Sen får man såklart bättre kort också! För övrigt satt det en tant bredvid mig som inte verkade uppskatta hur mycket jag skrek, så jag skrek lite extra…

P1060834Har för övrigt tio stycken nästan identiska kort som den ovan men det blir ju ett väldigt långt blogginlägg om jag skulle lägga in alla tio…

P1060882P1060884Även om Shane faktiskt grät lite under den här konserten också verkade han inte fullt lika tagen. Antar att han, precis som vi, visste hur publiken skulle reagera och kunde köra på mer som vanligt istället. Och som vanligt var det grymt! Jag känner mig nästan lite tjatig men han är så fantastiskt grymt jäkla bra! Jag hoppas verkligen att alla som har möjlighet att se honom live någon gång gör det för ni kommer verkligen inte att ångra er.

P1060904P1060914P1060942Annars var konserten såklart den samma, samma låtar och så. Han sjöng rätt text i Amazed den här kvällen men missade istället lite i Baby let’s dance. Sånt tycker ju jag är lite roligt. Annars vet jag ärligt talat inte vad jag kan skriva om jag inte bara ska upprepa saker från konserten i Liverpool. Håller i alla fall med hans dotter Nicole, på en skala från ett till tio får han 100 i betyg.

P1060946P1060960

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>