Boyzone, 9 December 2013, First Direct Arena Leeds

Igår kväll var jag alltså på konsert i Leeds och såg Boyzone. Den första Boyzone-konserten jag varit på men definitivt inte den sista! Jag kan faktiskt inte riktigt förstå varför jag väntat till deras tjugoårsjubileum med att se dem och jag önskar så att vi hade köpt biljetter till ytterligare en konsert. Nu får jag istället hoppas på en Europaturné, vilket ju Ronan faktiskt lovade att i alla fall försöka med. Förhoppningsvis gör det ju inte saken sämre att han såg vår svenska flagga, ryggade till, såg jättesuperförvånad ut, log det största leendet någonsin och vinkade två gånger. Ja, jag är i extas och kommer leva på det i alla fall några dagar till.

P1060275P1060336P1060338

Mina favoritlåtar under konserten var If we try (som jag faktiskt inte ens gillade innan konserten), steppdelen i When the going get’s tough och konsertens sista låt Who we are. Men förutom jullåten var precis alla låtar helt fantastiska. Värt att nämna är även delen av konserten som tillägnades Stephen. Gave it all away gick lite otippat hur bra som helst för mig men när de sen berättade om sina bästa minnen av Stephen över ett glas vin och sedan sjöng både Better och One more song var det inte längre så lätt att hålla tillbaka tårarna.

P1060361P1060383P1060392

Det enda jag egentligen kan klaga på var hur sällan de bytte plats med varandra på scenen. Vi satt till höger där Shane och Mikey stod under merparten av konserten. Shane och Keith bytte plats i några låtar och Ronan var bara på vår sida i Words och To late for Hallelujah (det var då han såg flaggis). Men jag tycker ändå vi satt på rätt sida då vi ju sett Ronan live tidigare.

P1060413P1060447P1060468

Sist men inte minst måste jag bara kommentera Shane och Mikey. Shane har nog det mest fantastiska scenspråket jag någonsin sett, som dessutom inte alls passar hans annars så tuffa stil, och Mikey var tusen gånger över förväntan på alla sätt och vis. Vilken sångröst han har!

P1060478P1060516

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Boyzone, 9 December 2013, First Direct Arena Leeds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>