Ladies Night (Ronan Keating), 23 November 2013, Globen

När Ronan Keating först kom ut på scenen i introlåten blev jag helt chockad. Jag var visst inte helt beredd på att han skulle vara med så tidigt i showen. Sen satt jag på helspänn, skitnervös som om jag skulle missa honom nästa gång han kom ut på scenen, tills det var dags igen. Han sjöng If tomorrow never comes där han hade allsång med publiken som inte riktigt kunde texten, When you say nothing at all och Life is a Rollercoaster. Jag blev faktiskt lite förvånad över hur galen publiken var men det är såklart bara kul! Hade dock varit roligt om han hade bytt ut If tomorrow never comes mot någon nyare låt, helst med lite fart i, typ Fires.

P1060136P1060147P1060152Men Ronan var självklart helt fantastisk! Tror inte den mannen kan göra någonting dåligt och det var så fantastiskt roligt att få se honom igen. Innan var jag faktiskt inte jättetaggad, jag hade nog inte riktigt fattat att vi skulle se honom, men nu är jag så sjukt taggad på Ronan, Boyzone och BZ20-turnén att det finns inte. Vi hade ju en banner om turnén också. Ronan kollade ett flertal gånger åt vårt håll men han gjorde inte det minsta tecken på att han hade sett den så jag har ingen aning. I Leeds lär han ju se vår svenska flagga i alla fall eftersom vi då har rad sex på parketten. Då ska jag se till att få bättre bilder också!

P1060162P1060165P1060166P1060171Den övriga showen var bättre än förväntat. Det var mer sång och mindre dåliga sexskämt än sist så jag är helt klart nöjd. Är dock lite fundersam över alla dessa människor som skulle supa sig stupfulla. Jag förstår verkligen inte grejen med det. Vill ni inte se och komma ihåg showen eller varför är ni där? Ska ni supa kan ni väl lika väl gå till valfritt uteställe?

P1060177P1060193Sen kom ju Ronan tillbaka i sista låten också! Även om det var en massa annat folk på scenen blev jag så glad av att få se honom någon minut till. Han sa även någon gång under showen att han ska försöka få hit Boyzone för en konsert så nu håller jag precis alla tummar jag har!

P1060199P1060201P1060209P1060216

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Ladies Night (Ronan Keating), 23 November 2013, Globen

  1. Jag hade int heller fattat riktigt att jag faktiskt skulle få se Ronan. Nu hade jag otur och såg i princip inget av honom från handikappläktaren för alla stod upp framför mig, men han är ju bra alltså. Dock var jag också lite besviken på allsången.

    • Tur att jag hade sektionen på sidan av handikappläktaren då behöver jag inte ha dåligt samvete att jag stod upp… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>