Peter Jöback – I Love Musicals, 12 oktober 2013, Globen

Igårkväll var jag och Simon på Globen och såg Peter Jöbacks I Love Musicals. Jag var fortfarande jätteförkyld och försökte hålla mina monsterhostningar till applåderna så att folk runt omkring oss inte skulle störas så mycket, det gick väl sådär trots att jag smaskade i mig sex stycken halstabletter under showen och fick ont i magen på köpet.

P1050961Showens början var faktiskt sådär. Efter de en till två första låtarna satt jag faktiskt och funderade över varför jag ens hade köpt biljetter, men sen blev det bättre och bättre och bättre och mot slutet var det faktiskt helt fantastiskt bra! Han hade fyra gästartister och showen var uppdelad så att en eller några av dem (inklusive Peter såklart) sjöng 1-3 låtar ur en musikal. Sedan var det dags för nästa osv. Lite som en lång rad med live-trailers och jag blev faktiskt sugen på att gå och se många av musikalerna. Framför allt Kristina från Duvemåla. Simons favorit var Les Miserables.

Kul även att fyran var där och filmade hela showen. Någon som vet när den ska sändas så man får se det igen?

P1050986P1050991

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>