One Direction, 8 maj 2013, Friends arena

Jag ångrar inte en sekund att jag köpte en biljett. Trots att jag satt högst upp, längst bak. Konserten var bra. Den var inte fantastisk men den var bra. Killarna kan ju sjunga och låtarna är det väl inget fel på. Bakgrundsbilderna på scenen var till och med bland det snyggaste jag har sett. Men det som fattades för min del var det här typiskt pojkbandiga. Jag vill ha matchande kläder och halvdåliga koreograferade (!) danser, inte jeans och t-shirt och fem killar som spontanspringer fram och tillbaka på scenen. Det är inte riktigt min grej. Det kändes liksom som att något fattades. Men jag får ändå ge konserten 3½ av 5 i betyg. Den var som sagt bra!

Höjdpunkterna var Harrys ”vi älskar köttbullar”, deras försök till att sjunga Backstreet Boys I want it that way och publiken. Publiken var helt fantastisk och precis vad jag hade hoppats på. Anledningen till att jag köpte en biljett var att jag ville uppleva ordentlig pojkbandshysteri igen och fansen gjorde mig verkligen inte besviken. Redan innan konserten skrek hela arenan i falsett så fort någon testtände en lampa eller att det bytte bild på storbildsskärmarna. När killarna sen väl kom på scenen blev det aldrig tyst. Det viftades med lysmojänger, det skreks och ett tag stampades det i takt så hårt att läktaren högst upp där jag satt bokstavligen skakade. Skithäftigt! Nu har jag fått uppleva pojkbandshysteri utan att själv vara den som skriker och det var fantastiskt. Skulle gärna göra det igen!

P1040593P1040615P1040633P1040661P1040664P1040740P1040751En liten update:
Det här med att alla tidningar tjatar om att Harry är allas favorit. Efter konserten igår tror jag inte en sekund på det. Herregud vilka skrik Niall fick! De andra killarna var inte ens i närheten. Och Zayn fick nog mer skrik än Harry han med.

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “One Direction, 8 maj 2013, Friends arena

  1. åh vad roligt hade också gärna velat gått! blev helt till mig när en tjej twittrade live till mig och sa att de sjöng bsb haha!

    • Menar det! Fansen fick skicka in tweets till konserten så kom tre stycken upp på storbildsskärmarna. Så en var om de kunde sjunga den låten, en var om de kunde bygga en mänsklig pyramid och den tredje kommer jag inte ihåg.

  2. Även om det va länge sen jag va med på pojkbandshysterin så kanske det är anledningen till att jag va så besviken på publiken i lördags, den kanske va jättebra men jag kanske hade för höga förväntningar (även om det va sämre än sist de va här…)

  3. Pingback: Upprörda pojkbandsfans | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>