Fun., 4 maj 2013, Gröna Lund

Jag blev, med vissa reservationer, positivt överraskad. We are young är ju en bra låt, men jag gillar varken Some nights eller den där låten han sångaren gör med Pink. Så jag hade kanske inga större förväntningar än att det ju kan vara kul att gå på konsert. Men oj så fantastiskt bra det var! Min nya favoritlåt heter Why am I the one och han sångaren var ju helt fantastisk. Han gjorde verkligen hela showen!

Men till reservationerna.

Reservation 1,
Han som spelade keyboard och trumpet. Han satt ju bara där på sitt hörn och märktes liksom inte av. Han verkade ju inte ens orka ställa sig upp när han trumpetade. Så han satt bara där i sin egen lilla värld. Han hade lika väl kunnat spela utan publik.

Reservation 2,
Han som spelade gitarr (eller bas? kollade inte så noga). För det första, vad hade han på sig?! För det andra verkade inte han heller speciellt intresserad av att det fanns en publik där. Mycket märkligt.

Men det gjorde som sagt inget. Sångaren var så fantastisk att det överskuggade precis allting annat.

P1040524P1040529P1040534P1040540

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>