Gavin DeGraw, 3 november 2008, Annexet

Det här var andra gången jag såg Gavin DeGraw live. Första gången var på Debaser 2005 så det hade ju hunnit gå några år. Det var fler fans men Gavin var tyvärr inte lika bra. Han var absolut inte dålig men det var helt enkelt inte riktigt lika bra som sist. Förbandet, Jack Savoretti, var dock över förväntan.

Jag var där med lillasyster och hennes kompis Fia. Jag har som för mig att det egentligen inte var vi som skulle gå men att någon inte kunde och någon fick hoppa in i sista stund eller så.

P1030916Jack

P1030936Gavin

P1030951

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gavin DeGraw, 3 november 2008, Annexet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>