Westlife, 21 mars 2008, SECC

Satt (stod… fast det är ju sittplatser på parketten när man ser Westlife i Brittland) lite längre bak den här kvällen. Rad L närmare bestämt. Men jag tror jag ska berätta om den här dagen exakt (nåja) så som jag skrev om den i min dagbok när vi var där i Glasgow. Mest sådär för att allt var så dumt.

Letade efter Marks hotell. Hittade ********* där vi trodde att han bodde. Det hade han också men enligt vår kära piccolo-kompis checkade han ut imorse och bor nu mer på ********. Så mellan anländandet av en oförutsedd snö/hagelstorm från en klarblå himmel traskade vi frusna och glada vidare. Såg turnébussen åka förbi ******** men tyvärr hade inte bussen samma plan som oss. Vi hade ju inte helt förvånande tänkt oss att den skulle stanna utanför hotellet och plocka upp Mark men bussen valde istället att åka förbi och sedan gömma sig.

 

Om vi bortser från de extremt fula hattarna som användes i Swear it again i Manchester så var dagens konsert den bästa!

 

– Sverige nämndes än en gång av Mark

– En gubbe hade en ful hatt som såg ut som en kykling

– Nicky tappade mikrofonen och trodde den hade gått sönder

– Nicky tappade rösten så Kian och Mark fick säga hans tack

– Shane och Kian hade lite för roligt i medleyt så de slog i varandras huvuden så att Kian blev yr

– Nickys speech innehöll bland annat att Mark sjöng lite av Try again och att Kian och Shane i två omgångar sjöng lite av Tunnel of love. Shane påpekade även hur extremt dålig den låten är!

– Kian höll helt ovetande på att åka ner under scenen men blev i sista stund räddad av Shane

– Mark ramlade i slutet av medleyt

– Mark har ÄNTLIGEN rakat av sig sin fula frisyr

P1010858P1010876P1010907P1010918P1010953???

P1010973P1020010P1020091

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>