Westlife, 12 mars 2008, NEC Birmingham

Back Home Tour

Konserten började med Hit you with the real thing. De hade på sig solglasögon och stora, fula, svarta potatissäcksoverallsliknande kläder. Säckarna åkte dock av ganska fort och i nästa låt, World of our own hade de på sig snygga svarta kostymer. Underbar dans i den låten för övrigt. Something right var näst på tur innan Kian höll tal om Bob the builder (vilket inte är någonting konstigt alls om man är ett Westlife-fan). Efter det var det självklart dags för What makes a man som följdes av Uptown girl.

P1000335P1000366En av de absolut bästa låtarna under kvällen var The easy way/ABC. Dels är låten klockren men även dansen var helt underbar! If I let you go och Mandy var ju inte direkt dåliga de heller. Jag brukar ju aldrig egentligen gilla Mandy men i år var den faktiskt riktigt bra.

P1000404Medleyt var näst på tur. Som vanligt var det en av höjdpunkterna under konserten men tyvärr var det faktiskt ett av deras sämre medleyn. De sjöng Sexyback/Blame it on the boogie, Get down on it, I’m your man och Let me entertain you. Marks byxor var för övrigt i en klass för sig.

P1000409P1000438Min röst tog slut lagom till underbara I’m already there. Älskar verkligen när de sjunger den live! Även följande Unbreakable, Queen of my heart, Fool again och Catch my breath var riktigt bra. Älskade hur de hade gjort om låtarna men bäst av allt var Nicky och hans trumpinnar som han använde till allt annat än att trumma. Spela gitarr eller fiol eller så till exempel.

P1000449P1000459Home sedan och det stod bland annat Stockholm i bakgrunden på storbildsskärmarna. Nickys tal därefter och som vanligt pratade han på om allt möjligt och läste banners och så. Han ville även att Kian skulle visa sina extremt fula kallingar för publiken vilket han tillslut gick med på. Swear it again och Us against the world sjöng de också.

P1000471P1000485Flying without wings var sista låten innan encoren som bestod av When you’re looking like that och You raise me up.

P1000507

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Westlife, 12 mars 2008, NEC Birmingham

  1. Pingback: Westlife, 15 mars 2008, MEN Arena Manchester | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  2. Pingback: Westlife, 1 juni 2008, Croke Park Dublin | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>