Justin Timberlake, 19 juni 2007, Globen

Det här var verkligen en konsert jag hade sett fram emot. Både för att få se Justin och för att få se Natasha Bedingfield som var förband. Dock strulade det lite innan konserten så det slutade med att jag missade hälften av Natashas låtar. Wild Horses var dock fantastiskt bra! Men till Justin…

P6190005

Jag hade som sagt sett fram emot det här men om jag ska vara helt ärlig är det en av de sämsta konserterna jag har varit på. Den var för överarbetad, det var alldeles för långt mellan låtarna, Timbalands lilla inhopp kändes bara meningslöst och setlisten var inte alls bra. Mest missnöjd var jag av hans val av N’Sync-låt. De har ju så många bra låtar också väljer han Gone. Förstår faktiskt fortfarande inte det.

Det känns så synd att konserten inte var bättre för den borde ju ha varit det helt enkelt. Det var ju Justin Timberlake…

P6190027P6190029

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>