Il Divo, 7 juni 2007, Globen

Den här konserten var innan jag riktigt hade insett det fantastiska med Il Divo. Jag tyckte att de var bra och det är ju alltid kul att gå på konsert så jag gav det en chans. Efteråt beskrev jag konserten med de här tre orden – Publikfrieri. Bugningar. Dåligt ljus. Kanske inte jättefantastiskt alltså. Men när jag tänker tillbaka på konserten så kan jag ändå inte komma ihåg någonting annat än att den faktiskt var fantastisk. Seb, David, Urs och Carlos är bland de bästa sångarna jag vet och den här konserten var absolut inget undantag.

P6070055P6070065P6070071Men innan konserten var ju jag och M förbi deras hotell. Seb, som vi helst ville träffa, missade vi precis endast på grund av att pendeltåget in till stan var försenat. En stund senare kom David ut och alla fansen sprang såklart bort till honom vilket gav mig en fördel när Urs kom ut eftersom ingen annan såg honom. De var väl för upptagna med David. Så jag fick en kort pratstund (kommer tyvärr inte ihåg vad som sas men han verkade trevlig i alla fall) med honom samt ett foto innan han blev upptäckt av de andra fansen. Kort där efter kom även Carlos ut.

P6070037

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Il Divo, 7 juni 2007, Globen

  1. Pingback: Il Divo, 16 mars 2009, Globen | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>