Westlife, 11 april 2007, AECC

2007 års sista Westlife-konsert och sjunde gången vi såg dem under The Love Tour. Vi hade platser på rad fem på parketten, precis i mitten av scenen, och såg helt perfekt. Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva om just den här kvällen, vill ni läsa mer om den här turnén är det nog bättre att läsa de tidigare blogginläggen (finns bland alla andra konserter).

Och en liten sammanfattning jag skrev efter konserterna…

Bästa arenan: Wembley
Bästa konserten: April 10th (Aberdeen)
Bäst publik: Glasgow
Bästa Westlife-hotell: Det vart ju visst ett misslyckande för vår del..
Bästa VIP-ingång: Aberdeen
Roligast stad: London
Sammanfattning: Manchester nästa år…

P4110499P4110521P4110585Q (020)Q (117)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>