Art on Ice, 12 februari 2013, Globen

Konståkningen var fantastisk. Leona Lewis var fantastisk. Resten… not so much. Jag förstod mig inte alls på mellansnacken och de andra artisterna var ärligt talat inte speciellt bra. Men det var ju för konståkningen och Leona jag gick dit så jag hade ändå en riktigt bra kväll. Viktoria Helgesson och Shizuka Arakawa var några av favoriterna under kvällen. Lika så Florent Amodio, vilket resten av publiken också verkade tycka. Men höjdpunkten för min del var helt klart när Stephane Lambiel åkte tillRun, min favorit Leona-låt. Helt fantastiskt var det! Ja och Leona, vilken röst hon har!

Nicky Obreykov

Kristoffer Berntsson och Sarah Meier

Alexander Majorov

Amodio

Arakawa

Vicki

Leona

Lambiel

Amodio fick också flyga…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>