Sugababes, 9 april 2007, SECC

När vi ändå var i Glasgow för att se Westlife och dessutom hade en kväll över mellan konserterna passade vi på att köpa biljetter till Sugababes som råkade vara på turné samtidigt. Vi köpte biljetterna bara någon dag innan men lyckades ändå få platser på rad 14 på parketten.

Egentligen var det en bra konsert men den har kommit lite i skymundan med tanke på Westlife-konserterna så jag kommer inte ihåg alls i närheten av så mycket jag skulle önskat. Gillade verkligen när de sjöng Ugly dock.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>