Ronan Keating, 26 januari 2013, O2 Arena

Senast jag var på en Ronan Keating-konsert var 2002, för drygt tio år sedan. Därför hade jag egentligen ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av den här konserten. Jag älskar ju Ronans låtar och Ronans röst men jag kom inte direkt ihåg hur han var live. Men det var fantastiskt från början till slut!

Konserten började med underbara Fires och hela (nåväl, nästan) arenan stod upp och dansade och sjöng med. Vi satt en bit bak så i de lugnare låtarna satt folk ner men så fort den blev en låt med lite fart i var alla uppe på fötterna igen. Några av favoriterna under kvällen var annars Easy now my dear (kanske inte helt oväntat), If you love me som han gjorde i en lite rockigare version än vanligt, Separate cars (kanske inte heller helt oväntat) och I’ve got you.

Fast överlägset bäst av allt var hela encoren. Först när Shane kom ut och sjöng Right here samt berättade om den kommande Boyzone-turnén och sedan när Ronan sjöng When you say nothing at all och Life is a rollercoaster. Fantastiskt rakt igenom!

Update:

En live CD från kvällen finns nu på spotify så jag tänkte att jag lägger in den här också.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Ronan Keating, 26 januari 2013, O2 Arena

 1. Haha du lyckades förvirra mig två gånger i det här inlägget. Först med datumet, jag tyckte det var lite udda att du var på en Ronan Keating vid exakt samma tidpunkt på året för exakt ett år sedan, innan jag anade att du kanske skrivit fel 😛

  Och sen när Shane kom ut på scenen, jag typ va f——n nu har jag missat något, vad har han med BOYZONE att göra?! Men ja 😛

 2. iih vad kul att se nån annans bilder från denna konsert ! jag är med pojkbands nörd sen tusen år tillbaka och såg ronan både denna och sen 2002 på circus. sjukt kul att hitta till din blogg! Verkar som vi vart på flera konserter samtidigt mer utöver dessa!

  Ronan är en stor favorit för mig och har en låt tatuerad på min arm av honom och är take that nörd från början ( med tt-loga på hanleden ;))

  vore sjukt kul att ha lite kontakt med dig!

  kram

 3. Pingback: For One Night Only | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>