Westlife, 7 april 2006, SECC

Konsert nummer fyra var minst lika bra den (här kan du läsa och se bilder från den första, andra och tredje). Vi hade platser på andra raden på parketten men hyfsat långt ut på kanten. SECC är ju som jag tidigare nämnt en ganska konstig arena men vi satt i alla fall ytterst i ett block som fortfarande var rakt mot scenen.

Så här ser det alltså ut. Vi hade som sagt rad två, inte tre som det står och jag satt på plats 18 i block JJ,
så verkligen näst längst ut och lite utanför scenkanten.

Shane glömde i alla fall bort texten i Flying without wings, alltid lika roligt när de gör bort sig när man är på så många konserter! Mark sjöng fel text i The Rose också och Nicky poängterade så vänligt innan Mandy att det var Brians favoritlåt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>