Westlife, 6 april 2007, SECC

Mindre än en vecka senare var det dags att åka till Brittland igen. Den här gången till Glasgow. Det första vi gjorde efter att ha checkat in på vårt hotell var att försöka hitta Westlifes hotell. Det misslyckades vi med men istället råkade vi springa förbi ett hotell precis när McFly gick ut genom dörrarna. Udda men roligt!

Istället gick vi vidare bort till arenan. Vi hade trott att det skulle vara den snygga byggnaden som ser ut som operahuset i Sidney men istället var det det gråa huset bredvid som såg ut som en flyghangar eller liknande. Väl inuti var arenan var det inte mycket bättre. Det är en av det mest konstigt utformade arenorna jag någonsin varit på men vi hade platser på rad tre på parketten så jag ska inte klaga. Vi hade med oss vår lilla svenska flagga, även kallad flaggis, som vi viftade med som tokar och konserten var helt fantastisk. Publiken var dessutom betydligt bättre än i London.

Det här är alltså inte arenan.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>