Westlife, 31 mars 2007, Wembley Arena

Egentligen skulle vi inte ha gått på den här konserten. Men efter det fantastiska 2006 tyckte vi att fem Westlife-konserter under en och samma turné var alldeles för lite och bestämde oss helt enkelt för att köpa biljetter till två till. Så vi åkte till London där vi aldrig tidigare hade sett dem. Såg Dave inne på arenan och utbytte en del blickar. Efter att ha träffat Westlife ett flertal gånger åren innan var det kanske inte så konstigt att han kände igen oss.

Vi hade jättedåliga platser eftersom vi köpte biljetterna så sent. Rad sju bakifrån/uppifrån närmare bestämt. Men vi var där och det var det viktigaste! De började med Total Eclipse of the Heart där de liksom flög in på scenen i en rund grej som liksom hamnade framför en stor sol på en bildskärm. Ganska häftigt ändå. Några låtar senare var det dags för You are so Beautiful vilket fortfarande är en av deras absolut största missar enligt mig. Alla vet ju att det mestadels är Shane och Mark som sjunger i Westlifes låtar men nu fick inte ens Nicky och Kian vara ute på scenen. Inte ok! Love Takes Two var däremot helt fantastisk på alla sätt och vis. Trodde aldrig att jag skulle få höra den live efter att de inte sjöng den 2003 men det fick jag och dessutom i en lite annorlunda version med tillhörande fuldans i Shanes del. Helt klart en av höjdpunkterna under konserten.

Något annat fantastiskt under konserten var Medleyt. Jag önskar verkligen att den här turnén hade spelats in på DVD och det är framför allt på grund av Medleyt. Årets tema var pojkband, Westifes tribute till de bästa pojkbanden genom tiderna. De började med Backstreet Boys Backstreets Back och för en gångs skull dansade Mark. Han rörde sig inte bara lite tafatt till musiken, han dansade Backstreet Boys orginaldans i kläder som såg ut att vara från 90-talet. The Right Stuff (New Kids on the Block) var näst på tur innan min favorit – Boyzones Picture of you. Alltså, Nickys sång… och dansen… fantastiskt! Slutligen Take Thats Everything Changes.

Resten av konserten var precis lika bra den, älskade Fool Again och World of our own. Det enda jag kan klaga på (förutom att Nicky och Kian inte var med under You are so Beautiful) var personerna bakom oss. De förstod inte riktigt det här med att man vill stå upp och dansa under en konsert. Nej de ville sitta konstant och vart skitsura på alla runtomkring (framför allt oss) som ville stå för då såg de ju ingenting. Trist men vi hade ju ändå sex konserter till att se fram emot…

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Westlife, 31 mars 2007, Wembley Arena

  1. Pingback: Westlife, 1 april 2007, Wembley Arena | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  2. Pingback: Westlife, 1 april 2007, Wembley Arena | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  3. Pingback: Westlife, 6 april 2007, SECC | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  4. Pingback: Westlife, 6 april 2007, SECC | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  5. Pingback: Westlife, 7 april 2006, SECC | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>