Vuxenpoäng?

Har börjat tycka att På spåret är ett riktigt bra program. Betyder det att jag börjar bli vuxen? I vilket fall börjar det snart men lite kan jag ju hinna blogga ändå.

Har som sagt haft en riktig tröttdag idag men nu är det äntligen helg vilket vi firat med att äta tacos. Mumsigt och gott och jag lyckades för en gångs skulle att äta lagom mätt. Annars blir man ju alltid sådär överdrivet jättemätt så man inte orkar flytta på sig på flera timmar. Kan ju i och för sig hända att jag fortsätter småäta tacochips resten av kvällen så jag kanske inte ska ropa hej än.

Men nu är det TV-dags. Återkommer…

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>