Fotbollsgalan, 13 november 2006, Hovet

Första gången jag såg Take That live. Visserligen gillar jag fotboll och visserligen sjöng Take That bara en låt men det var helt och hållet för deras skull jag var där. Deras uppträdande är det enda jag kommer ihåg från den kvällen (och att diverse fotbollsgubbar sjöng Back for good till Zlatan), när de sköng underbara Patience. Första singeln från den versionen av Take That jag älskar mest, den efter återföreningen men utan Robbie. Robbie är bättre på egen hand.

YouTube Preview Image

Fler konserter jag varit på hittar ni såklart här! (Ja ok, just den här kanske inte riktigt räknas som en konsert men Take That får minsann räknad ändå)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>