Ladies Night, 23 september 2006, Globen

Martin Stenmark, Peter Magnusson & Mikael Nyqvist med gästartister! Står det på biljetten. Och för min del var det en viss gästartist som gjorde det hela värt att se på. Jag var nog, är är nog fortfarande, en aning för ung för Ladies Night. Det var ganska tantig humor kan man ju säga. Men gästartisten, Brian…

Det började med att vi träffade honom och Delta på Arlanda. Båda två var jättetrevliga och vi fans som var där skojade om att vi gillade Delta bättre än honom och hellre ville stå bredvid henne på korten.

Under själva Ladies Night hade vi (hmm… undrar vem jag var där med?!) hyfsat dåliga platser men Brian sjöng några låtar efteråt också och då var alla välkomna ner på parketten!

Dagen efter träffade jag Delta igen. Den här gången utanför deras hotell. Pratade en stund om kvällen innan, att jag inte förstod humorn men att Brian var lika bra som alltid!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ladies Night, 23 september 2006, Globen

  1. Pingback: Ronan Keating till Sverige!!! | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>