Lady Gaga, 2 augusti 2009, Gröna Lund

Innan Lady Gaga-konserten på torsdag måste jag skriva lite om när jag såg henne på Gröna Lund 2009. Kan inte påstå att jag kommer ihåg desto mer men jag vill inte riskera att blanda ihop konserterna.

Jag var där med lillasyster och Malin B. Träffade även Natalie, Ekroth mfl där. Och det var sjukt mycket folk där! Jag har i alla fall aldrig varit på en konsert på Grönan med så mycket folk. Vi lyckades dock hamna hyfsat nära fast långt på sidan. Nu, tre år senare, tycker jag faktiskt att hon är riktigt bra. Då passade jag mest bara på att se henne när jag fick chansen. Tänkte att hon var en såndär artist man borde ha sett. Så vitt jag kommer ihåg var det en bra konsert i alla fall!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>