Sommarkrysset, 11 augusti 2012, Gröna Lund

Det var jag och en massa (gissningsvis) 14-åringar där för att se Olly Murs. Tur kanske att Michael Wihe drog lite äldre publik så blev det inte lika uppenbart att jag är mer än tio år äldre en de flesta av Ollys fans. Var där med Simon men så träffade vi Fia där. Tror inte vi har setts på kanske fem-sex år så det var såklart jättekul att ses en stund igen!

Förutom Olly och Wihe var Amanda Fondell (vad i allsin dar hade hon gjort med sitt hår?!), Dead by April och Tobbe trollkarl där. Och Olly var utan tvekan bäst. Heart skips a beat är visserligen inte hans bästa låt men det var absolut kul att se honom och jag älskar ju folk som fuldansar på scen (kanske därför jag blev ett så stort Westlife-fan?).

Agneta Sjödin

Amanda Fondell

Michael Wihe

Dead by April

Olly Murs

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>