Westlife, 14 juli 2004, Coopers Field Cardiff

Åkte från Bristol till Cardiff för vad jag då var helt övertygad om skulle bli min absolut sista Westlife-konsert någonsin (lyckligtvis hade jag ju fel och de fortsatte i sex år till). Min åttonde under deras Face to Face Tour.

Men innan konserten åkte vi ut till den pyttelilla flygplatsen i Cardiff. Vi hade fått ganska bra uppgifter om att Nicky skulle landa med ett plan från Dublin där på eftermiddagen. Så vi satt där och väntade. Men det kom ingen Nicky. Där emot kom Shane. Vi höll helt på att missa honom då vi var så fokuserade på Nicky men vi fick en liten pratstund och ett varsitt kort.

På konserten var det sittplatser som gällde. Det var det enda som fanns trots att det var en utomhuskonsert på ett fält. Mycket märkligt. Men vi hade helt ok platser och konserten var, precis som tidigare, jättebra! Om jag inte kommer ihåg helt fel hade de tagit bort Against all odds och When you tell me that you love me ur setlisten. Annars var konserten som de andra. Och eftersom jag trodde det var den sista grät jag som en tok under You raise me up…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>