Robbie Williams, 1 juli 2006, Ullevi

Tog tåget ner till Göteborg med lillasyster. Har för mig att tåget var lite försenat ner men när vi väl var framme hittade vi ”Calle-vakt” som jag lärt känna genom alla konserter jag varit på. Han hade sparat två rosa band åt oss så att vi kom in på ståplatserna i första fållan. Ståplatsbiljetter hade vi ju men tack vare honom slapp vi köa (eller bekymra oss över det försenade tåget) för att få bra platser.

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Robbie Williams är fantastisk och ännu mer fantastisk live. Det var ditintills den största konserten jag varit på och hela upplevelsen var bara mäktig. Angels framför allt. När man är där (helt annat att se en video, då är det bara tråkigt) är det så sjukt häftigt med en artist som Robbie och en låt som Angels. Tror inte han sjöng mer än möjligen första versen, resten sjöng vi i publiken medan Robbie stod rörd på scenen och knappt visste vad han skulle ta sig till. Som sagt, mäktigt.

Med Jonathan Wilkes

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>