Allsång på Skansen och Tomas Ledin, 24 juli 2012

Jag och mamma kom till Skansen strax innan genrepet började. Fick helt ok platser och tog de flesta av mina kort därifrån. Tyvärr hade jag inte kameran med mig då jag inte trodde vi skulle dit, så allt är taget med iPhonen. I vilket fall gick vi iväg och åt efter genrepet och när vi kom tillbaka var det smockfullt! Publikrekord med över 26 000 besökare. Häftigt men trångt, varmt och såklart svårt att se. Kan inte påstå att det gjorde mig desto mer dock, man får ju vara med och sjunga i alla fall!

Thomas Ledin, Christer Björkman, Sten & Stanley, Amanda Fondell, Niklas Strömstedt, Andreas Jonsson och såklart Måns Zelmerlöw var där. Och några till som varken var bra eller intresserade mig. Att se Ledin och Strömstedt var ju där emot häftigt då vi lyssnade mycket på dem när vi var små. Ledin var ju dessutom den första konserten jag var på.

Efter allsången körde Ledin en timmes konsert för att fira sina 40 år som artist. Och ju längre tiden gick, ju fler lämnade Skansen och vi kom närmare och kunde se något. En riktigt kul kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>