*SPOILER* Westlife, 16 juni 2012, SECC Glasgow

Om ni vill läsa om konserten i Manchester kan ni göra det här, eller den i Newcastle här.

Vi hade platser på mittenblocket på andra raden. Dessutom hade vi en man framför oss som oftast satt ner eller var ute och köpte öl. Med andra ord hade vi alltså helt fantastiska platser! Alla förbanden skrattade åt oss i våra svenska fotbollströjor och svenska flagga, framför allt den ena John i Lilygreen & Macguire som knappt kunde kolla på oss utan att skratta. Men det var ju det som var tanken. Det var min absolut sista Westlife-konsert och vi hade jättebra platser, självklart skulle vi se ut som souvernier!

När konserten väl började dröjde det inte länge innan Nicky, Kian och Mark både såg och skrattade åt oss. Bra början på en helt fantastisk konsert! När man ser ett band en gång på en turné vill man ju (eller i alla fall jag) att allt ska vara helt perfekt. Men när man ser samma konsert om och om igen är det så fantastiskt roligt när de gör någonting extra eller gör bort sig på ett eller annat sätt. Det är nog därför det här var en av de bästa konserterna någonsin…

  • Nicky och Kian hade på sig fula hattar/kepsar
  • Kian hällde vatten på publiken
  • Shane struntade i att sjunga sin vers för han var för upptagen med att fånga en hatt
  • Nicky sjöng halva Shanes vers istället för honom
  • Nicky hoppade ner från scenen och gick och pratade underkläder med Shanes fru
  • Mark bad ett fan skrika allt hon kunde rakt in i hans mikrofon
  • De spontansjöng random låtar
  • Nicky visade sina fula kallingar
  • och sina ännu fulare strumpor med Spongebob squarepants

…och bäst av allt, de kom ut i kiltar under World of our own och Flying without wings. Jag vet inte hur många gånger jag sett Westlife i Skottland men det här var första gången jag varit där när de haft kilt.

Och nu är det över. Det var min sista konsert och jag som hade trott att jag skulle storböla hela konserten grät bara i tacken. Var visserligen lite butter i de sista låtarna och ville inte riktigt att det skulle ta slut men inga tårar av någon underlig anledning. Men det känns verkligen helt perfekt att just den här konserten var den sista jag någonsin skulle se med dem. Det var precis så som jag vill att en Westlife-konsert ska vara och jag är så glad att jag var där just den kvällen!

 

Kallingarna…

…och strumporna

Vad gör Nicky?!

Onödigt nära närbild på Mark när de flög över publiken

Hatten som Shane aldrig lyckades fånga men Nicky tog på första försöket.

Min absolut sista bild på Westlife.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “*SPOILER* Westlife, 16 juni 2012, SECC Glasgow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>