*SPOILER* Westlife, 15 juni 2012, Metro Radio Arena Newcastle

Arenan var liten och mysig och vi satt ungefär på mitten av parketten strax bakom en jättelång kille som bjöd alla runt omkring på vin och hade allmänt fylleslag hela konserten igenom. För själva konserten gjorde det inte desto mer, men korten blev tyvärr lite sämre än vanligt.

I vilket fall var det här konserten då Nicky spontant sprang ut på scenen och fuldansade bredvid Glenn Cal (ett av de tre förbanden) i några sekunder innan han lika snabbt sprang av scenen igen. Kian hällde vatten över publiken i Home och både Nicky och Mark skrattade åt vår svenska flagga. I övrigt hände det inget utöver det vanliga så om ni vill läsa mer om konserten står det om den här, när vi var i Manchester för några veckor sedan.

Här kommer lite bilder istället!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “*SPOILER* Westlife, 15 juni 2012, Metro Radio Arena Newcastle

  1. Pingback: *SPOILER* Westlife, 16 juni 2012, SECC Glasgow | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  2. Pingback: Juni 2012 | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>