Michael Bublé, 5 juni 2006, Annexet

Jag har verkligen ingen aning om varför jag inte hade med mig min kamera på den här konserten. Jag förstår det verkligen inte, men tyvärr är det så. Och tyvärr kommer jag inte ihåg desto mer av konserten heller.

Jag var där med mamma. Vi hade platser på rad 13 och jag var utan tvekan yngst där. Jag kommer ihåg att jag tyckte konserten var bra (annars hade jag ju säkert inte sett honom igen), men vad som var bra? Home antagligen och säkert Feeling Good. Vilka fler låtar han sjöng kommer jag tyvärr inte heller ihåg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>