Westlife, 27 april 2006, Hallam FM Arena Sheffield

Sheffield var en förvirrande stad. Vet inte hur många gånger vi gick vilse trots att vi hade en karta. Dessutom är det, förutom London, den enda staden i Brittland jag sett Westlife i där man inte kunnat gå ut till arenan. Men arenan i sig gillade jag. Och publiken skrek verkligen som aldrig förr. Dessutom jobbade vi på den här konserten, eller innan, vid insläppet. Var kul att få ett backstagepass även om det bara berättigade oss till samma utrymmen som resten av publiken förutom att vi fick gå in tidigare.

Det var sista konserten för den här resan och det var som alltid helt fantastiskt bra!

Sammanfattningsvis:

Bästa arena: MEN
Bästa konsert: 19 april i Dublin
Bästa publik: Sheffield
Bästa Westlife-hotell: Manchester
Bästa VIP-ingång: Sheffield
Roligast stad: Dublin

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>