Westlife, 25 april 2006, Nottingham Arena

Träffade Mark utanför hotellet igen. Såg även de andra (minus Kian) springa fram och tillbaka ett antal gånger. Det var verkligen ett lustigt ställe de bodde på. Om det inte hade stått fans utanför hade man aldrig någonsin kunnat gissa att de bodde där. Men samtidigt låg det så nära arenan att vi kunde springa där emellan snabbare än vad deras turnébuss kunde köra när det var mycket folk i farten.

På konserten hade vi återigen platser högst upp längst bak men konserten var självklart lika fantastisk ändå!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>