Westlife, 24 april 2006, Nottingham Arena

Vi hade inget hotell den här natten så vi hade sovit på tågstationen i Manchester. Där av vaknade vi tidigt och kom till Westlifes hotell tidigt. Vid 12-tiden kom deras turnébuss som skulle ta dem vidare till Nottingham. Fick kort med Shane och Mark, men det roligaste var att vi gav Nicky ett par vantar (i alldeles rätt storlek?), måttbandet och en lapp där det stod ”We hope the gloves fit. Now you can measure your finger yourself. If your mum allows you that is.” Fick ett asgarv av Nicky och senare tittade Dave ut från turnébussen, tittade på oss och asgarvade han med. Kian hann vi inte vänta på eftersom vi hade ett tåg att passa…

Konserten var den bästa vi såg under hela turnén. Det kan såklart ha hjälpt att vi hade tredje raden på parketten men oj va roligt vi hade den här kvällen. Skrattade oss igenom hela konserten. Dessutom var vi tillräckligt nära scenen för att Mark och Kian skulle se och försöka läsa våran alldeles för stora banner med ett citat från när vi träffade Shane i Dublin ”Yeh sure, a quick one, a groupie one… ehh… you know what I mean.”. Fick en del skratt och skumma blickar från dem.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>