Westlife, 22 april 2006, MEN arena Manchester

Började dagen med att åka till hotellet. Det första som hände var att Nicky kom ut. Jag viftade med måttbandet och han asgarvade! Ett tag senare kom även Mark ut. Och när det var dags för dem att åka till arenan såg vi dem allihop plus diverse fruar och barn.

På konserten satt jag och Lisa bokstavligen högst upp längst bak. Inget jag vanligtvis gillar (såklart) men när man ser en konsert åtta gånger är det faktiskt kul att se den från olika ställen på arenan. Blir en helt annan show beroende på var man sitter och eftersom vi ändå inte fick några bra kort kunde man strunta lite i kameran och bara njuta av konserten!

MEN är stort! Älskar även de gula kavajerna som personalen har. Det är ju lite speciellt att gå på konsert i England då man sällan får hitta sin plats själv även om man vet precis var man sitter. Man går istället fram till en person i gul kavaj (eller reflexväst, lila kavaj eller vad de har på just den arenan) som kollar på ens biljett och skickar vidare en till nästa gula kavaj tills man kommit till den i gul kavaj som arbetar närmast ens plats. Då får man snällt följa med den personen som går enda fram till rätt rad och pekar ut exakt var man ska sitta. Sedan får man tillbaka sin biljett och får gå och sätta sig. Ganska underhållande faktiskt och de brukar få näst intill en chock om man säger att det är ok och jag hittar till min plats själv.

Queen of my heart

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>