Westlife, 21 april 2006, MEN Arena Manchester

Satt på Manchester airport i hopp om att få träffa dem. 13.20 landade Nicky och Georgina och alla fansen där följde med dem till deras bil (förutom de som Nicky inte gillade som blev lurade av Dave att åka till fel våning i parkeringsgaraget). Det här var även dagen då jag frågade Nicky om jag fick mäta hur långa hans fingrar var. Fråga mig inte varför, tror att vi hade någon form av vadslagning om ifall jag skulle våga fråga eller inte och både jag, Lisa, Nicky och Dave hade nog ganska roligt åt det även om konversationen slutade med ”my mum won’t let me”.

Nicky är verkligen sjukt snygg på den här bilden! (synd att jag gör en skum min…)

På konserten hade vi rad P på parketten. Helt ok platser och med tanke på hur stort MEN är så var vi ju ändå ganska så långt fram. Konserten var mestadels den samma som tidigare som om ni vill läsa om det kan ni göra det (mest detaljerat) här. Bjussar i alla fall på lite bilder från kvällen!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Westlife, 21 april 2006, MEN Arena Manchester

  1. Pingback: Westlife, 24 april 2006, Nottingham Arena | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>