Westlife, 18 april 2006, The Point Dublin

Det här var början på den bästa resan jag gjort hittills i mitt liv. Sju Westlife-konserter i fyra olika städer på tio dagar. Men vi börjar med den första konserten (och allt som hände runt omkring)…

Flög till Dublin själv och träffade sedan Lisa där. Gick till Westlifes hotell och stod sedan där nästan hela dagen. Såg både Kian och Mark ett flertal gånger men vi träffade dem inte den dagen.Gick bort till underbara the Point där vi hade platser på parketten, rad BB.

Konserten började med att de stod på en varsin liten plattform som sakta sänktes ner till scenen medan de sjöng Flying without wings. Efter det Hit you with the real thing och When you’re looking like that följt av Amazing. Westlife gick av scenen och kom sedan tillbaka för duettdelen. Så här i efterhand är det nog det tråkigaste de någonsin gjort på en konsert, speciellt eftersom Mariah Carey och Diana Ross delar helt enkelt var musikvideon på fyra storbildsskärmar bakom scenen, men när man var där var man bara så överlycklig över att se Westlife så det spelade ingen större roll vad de gjorde.

Sedan var det dags för She’s back/Billie Jean, en av de bästa låtarna jag sett dem göra live! Älskar dansen, kläderna, sången, allt. Efter det Uptown girl innan ett av deras absolut bästa medleyn någonsin började. Addicted to love, I wish/Wild wild west, Señorita och sist men inte minst Don’t cha. Dansen i den var nog exakt precis vad varenda Westlife-fan någonsin ville se!

Colour my world och Hey whatever. Sedan sjöng de, ännu ej släppta, the Dance. Älskar fortfarande att de sjöng en helt ny låt! Swear it again sittandes i trappan och sedan fick Nicky en boll i huvudet medan han pratade med publiken, ”I know where you live…”. Sedan var det dags för alla i publiken att ta ett gruppfoto på Westlife efter att Nicky hade räknat till tre. Vissa var lite snabba och Nicky var då minst lika snabb att påpeka att ”some of you never went to school”. De sista låtarna innan encoren var Seasons in the sun (med ett helt underbart slut!), World of our own och Mandy. Nu var det dags för ytterligare en av konsertens höjdpunkter, Queen of my heart. Introt på musken och Nicky och Kians delar var helt fantastiska! Konserten avslutades sen med What makes a man och You raise me up.

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Westlife, 18 april 2006, The Point Dublin

  1. Pingback: Westlife, 21 april 2006, MEN Arena Manchester | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>