James Blunt, 25 januari 2006, Hovet

Den enda konserten jag har varit på som hade onumrerade sittplatser. Har aldrig riktigt gillat Hovet men jag var först in av alla med sittplats så jag kunde byta mellan några platser och prova mig fram vilken jag trodde skulle vara bäst. Så nära som möjligt utan att få för mycket sidosikt, på ett ungefär i alla fall. Låter nästan som Sheldon i Big Bang Theory när jag tänker på det.

Det var en helt ok konsert även om James inte såg så bekväm ut på en så stor scen…

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>