Brian McFadden, 23 oktober 2005, Oslo konserthus

Walking Disaster Tour. Var i Oslo med Anna, Sandra, Johanna och Katrin. Träffade Brian redan ute på flygplatsen och senare även utanför arenan och utanför hans hotell. Vid konsertarenan var det så mycket folk men på flygplatsen var det bara vi så vi hann prata en hel del med honom, ta lite kort och ge hans vakt en partyhatt föreställande en ekorre.

Konserten var på ett ställe som mer liknade en teater än en konsertarena. Dessutom blev vakterna jättearga på alla som ville stå upp. Det gillade dock inte Brian som fick hela publiken att ställa sig upp och sätta sig ner om och om igen under en hel låt…

Up and down, up and down, it’s leading me up and down and down again

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>