Backstreet Boys, 28 september 2005, Globen

Första gången jag såg Backstreet Boys live och det är fortfarande utan tvekan en av de bästa konserterna jag varit på. Dessutom hade jag ståplats längst fram. Man var fast direkt från första sekund de kom ut på scenen och jag var verkligen överlycklig då jag hade varit ett fan i tio år innan jag faktiskt fick se dem.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Backstreet Boys, 28 september 2005, Globen

  1. Pingback: #BSB20 | Running wild among all the stars above @ Spotlife

  2. Pingback: Backstreet Boys ska ut på turné! | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>