Live’05, 20 augusti 2005, Kungsan

Såg Craig David och en massa svenska artister. Craid David som jag vid ett helt annat tillfälle (Brian McFadden-konsert i Oslo ungefär två månader senare) råkade träffa (!) två gånger (!!). Känns ju inte riktigt som att han är den kändisen man råkar träffa men vi råkade faktiskt träffa honom på flygplatsen när vi väntade på Brian och senare utanför hans hotell, där vi inte ens visste att han bodde, när vi gick förbi där utanför på trottoaren för att hitta någonstans att äta. Men det var ju som sagt ett helt annat tillfälle. Vad mer som hände i Kungsan kommer jag tyvärr inte ihåg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>