Brian McFadden, 26 juni 2005, Brighton Centre

Två dagar efter den här konserten skulle jag och Anna åka vidare till Brighton. Det blev verkligen en helt underbar resa som inte alls var som vi hade tänkt. Till att börja med hittade vi inte busstationen i London och fick istället ta tåget ner. Letade oss direkt till arenan för att försöka träffa Brian igen, istället träffade vi hans underbara vakt Paul.

Vi hade egentligen rad P på parketten men när konserten började såg vi två lediga platser i mitten av rad tre så vi sprang dit och tog de platserna istället. Konserten var, så vitt jag kommer ihåg, nästan lika bra som den i London. Tror nog att det mestadels berodde på att det var sittplatser istället för stå och att publiken var lite halvtråkig. Hans syster som var uppe på scen och sjöng med honom i London var inte heller där. Annars var det ju i princip samma konsert.

Natten efter konserten hade vi inte bokat något hotell så istället hamnade vi på en kinarestaurang som hade öppet nästan hela natten (tror det var en timme mellan att vi gick därifrån tills att McDonald’s öppnade). Fick gratis pommes och te i utbyte mot att vi hjälpte ägaren att vika en massa take away-kartonger…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>