Il Divo, 24 mars 2012, Globen

Konserten igår var verkligen helt fantastisk! Deras musik är så maffig och de så bra på att sjunga så att se dem live är verkligen en upplevelse. Konserten började med Te Amare och avslutades (inte helt förvånande) med Time to say goodbye. Där emellan hann de med bland annat Don’t cry for me Argentina, Everytime I look at you, Passera, A mi manera, Senza Parole, Wicked game, Pour que tu m’aimes encore, Hallelujah och Somewhere.

Favoriten var helt klart Passera. En helt fantastiskt låt som blir tusen gånger bättre live. Men deras version av Don’t cry for me Argentina var helt klart en favorit under kvällen den med.

Vad som där emot störde mig lite var att jag inte lyckades få alls lika bra bilder på David som de andra tre. Vet inte riktigt hur det gick till.

Seb

Urs

Carlos

David…

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Il Divo, 24 mars 2012, Globen

 1. Hi
  I’m writing on behalf of IL DIVO Peru to ask you if you please allow us to post your pictures of the IL DIVO concert in our forum http://ildivoperu.forumh.net & facebook, if you say yes you will be fully given credit for them and they won’t be cropped in anyway, if your pictures are only for your blog and if it’s not ok for us to post them elsewhere we totally understand, thanks anyways for sharing them

  hugs

  IL DIVO Peru

  • I would prefer to keep the pics at my blog, but ofcourse I can’t keep you from posting them on the forum. Maybe you can just put up a link to my blog instead, in case people would like to see my pics..?

 2. Pingback: Lite tankar om Eric Saade och hans fans | Running wild among all the stars above

 3. Pingback: Mars 2012 | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>