Gavin DeGraw, 1 februari 2012, Annexet

Var tredje gången jag såg Gavin live (första, andra har jag tyvärr inte skrivit något om än) och det var verkligen den överlägset bästa konserten jag sett med honom!

Men först måste jag skriva lite om förbandet. Hur många låtar kan man egentligen skriva om ögon? Han sjöng sex låtar varav de fyra första handlade om ögon. Inte världens bästa fantasi kanske och jag och Johanna hade väldigt roligt åt det. Sen vet jag inte om jag tyckte han var så duktig i övrigt heller så jag har inte ens lagt hans namn på minnet.

Gavin var o andra sidan, som sagt, riktigt riktigt bra! Jag hade inte hört hans senaste album alls innan konserten så det var ju en del nya låtar men trots att jag brukar tycka det är ganska trist att lyssna på låtar jag inte kan texten till så gjorde det mig ingenting. Det var alldeles för bra för det och framför allt nya favoriten Where you are.

Vad som även var nytt för mig var att Gavin faktiskt är rolig! Älskade alla hans små pratstunder mellan låtarna och jag älskade födelsedagslåten han sjöng.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gavin DeGraw, 1 februari 2012, Annexet

  1. Pingback: Februari 2012 | Running wild among all the stars above @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>