Paul McCartney, 10 december 2011, Globen

Konserten dit pappa och hans Beatles-älskande vänner inte fick biljetter men jag som bara ville gå för att det är coolt att ha sett Paul McCartney fick biljetter utan att knappt försöka.

Konserten var bra. Den var inte lika bra som sist när jag såg honom men den var absolut bra. Det största felet var nog att jag själv kunde allt för få låtar och att Paul hade klumpat ihop de låtar jag kunde till i slutet av setlisten. Men alla låtar jag kände igen var helt fantastiskt bra så jag tycker absolut det var värt de 740 kronorna vi betalade per biljett.

Konserten var nästan tre timmar lång. Bara det är ju faktiskt imponerande! Både för att han snart fyller 70 år och fortfarande orkar hålla på och för att han har tillräckligt många bra låtar (i alla fall i hans och antagligen fansens tycke) för att hålla på så länge.

Men det som var mest underhållande under hela kvällen var nog ändå när trummisen dansade macarena och andra fula danser. Tror nästan hela publiken skrattade åt honom och han fick världens applåder när han hade dansat klart. Pauls svenska var också ganska underhållande, coolt att han kunde så mycket! Nu måste vi tyvärr gå, vi drar nu.

Och om Moa vill se hur bra zoomen på kameran är så satt vi egentligen så här långt bak:

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Paul McCartney, 10 december 2011, Globen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>